Quicknav

INTRODUCTIE-CAMPAGNE VAN DE BMW i3 IN NEDERLAND

In opdracht van Detroit Media werd de online lancering van de nieuwe BMW i3 in Nederland verzorgd. Door middel van slim gebruik van de voorhanden zijnde materialen was het eindresultaat zowel sexy al verrassend.

Interactieve banners

Doordat de ontwerpers van BMW de vrije hand kregen in het design van deze eerste BMW met geheel elektrische aandrijving, raakten wij op onze beurt ook geïnspireerd.

Het materiaal waarmee we konden werken week qua look and feel af van het klassieke BMW materiaal en daardoor kreeg de campagne een heel eigen, frisse en futuristische look. Door afwijkende formaten te gebruiken, zoals de bovenstaande ‘Arrow-ad’ werd dit nog meer versterkt versterkt.

Landing page

Het design van de landing page sluit perfect aan op de filosofie van BMW voor de i3, licht en efficiënt. Het resultaat was daarmee net zo futuristisch als deze unieke auto.

BMW i3 CUBE

3d Spinning cube voor de introductiecampagne van de BMW i3. Bijzonder aan deze banner was het gebruik van video. Daarnaast werd de mogelijkheid gegeven de video te delen via Whatsapp. Bekijk deze banner door onderstaande QR-code te scannen.

qr_bmw_cube

BMW i3 BILLBOARD

Dit Billboard viel op door het gebruik van 3D materiaal. Doordat we de ad in zowel HTML als Flash maakte had deze een extra groot bereik omdat ook tablets in de campagne meegenomen konden worden.

Samenwerken? Neem contact met ons op!