Quicknav

Premium HTML5 Banners

Creatief van Concept tot Campagne

  • Ambachtelijk handwerk
  • Resultaat gericht
  • Cross-device
  • Snel en flexibel

Meer weten? Neem nú contact op 020 846 24 46

Waarom HTML5 Banners?

  • Effectieve storytelling
  • Hogere CTR
  • Krachtige displaycampagnes
  • Verbeterde ROI

Meer weten? Neem nú contact op 020 846 24 46

Waarom BannerBazen?

BannerBazen zijn gespecialiseerd in creatie van cross-platform display advertising. Dit houdt onder andere in dat al onze online banners gemaakt worden in HTML5. We zijn trots op onze designs en animaties waar we veel liefde in steken. Onze HTML5 banner creaties sluiten naadloos aan op jouw AdWords campagne, laadt probleemloos jouw product-feed in en draaien in alle bekende netwerken. Daarnaast hebben we ervaring met de bekende platformen als Weborama, Google DV360, Adform en JustPremium.  We werken samen met grote reclameburo’s, mediaburo’s en rechtstreeks voor mooie merken. Voor vrijwel elk budget hebben we een passende banner.

Waarom BannerBazen?

BannerBazen zijn gespecialiseerd in creatie van cross-platform display advertising. Onze HTML5 banners sluiten naadloos aan op jouw AdWords campagne, laadt probleemloos jouw product-feed in en draait in alle bekende netwerken. Voor vrijwel elk budget hebben we een passende banner.

Enkele recente voorbeelden

Waarom HTML5 banners?


In lang vervlogen tijden was de voornaamste techniek om Rich Media, animaties, video en audio te presenteren in een zo licht mogelijk formaat zonder twijfel Adobe Flash. Geen andere techniek heeft er meer  toe bijgedragen dat display advertising is wat het nu is. Doordat er steeds meer beveiligingslekken in de software zaten en Flash banners niet te zien zijn op bijvoorbeeld Apple-devices besloten populaire browsers zoals Google Chrome en Firefox om Flash (banners) niet meer volledig te ondersteunen. Dit betekent onder andere dat per september 2015 Flash-content ontsierd wordt door een play-button, zodat een gebruiker de animatie (banner) zelf moet starten. Het definitieve einde voor Flash lijkt echter het per januari 2017 ingaande verbod van het Google Display Network om Flash Banners te gebruiken. Kortom, Flash is oldskool. 

Gelukkig heeft HTML5 de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor er met deze techniek vrijwel dezelfde rijke display uitingen gemaakt kunnen worden. Denk dan aan je IAB-set, Dynamische banners (XML), Floorads, homepage takeovers, videobanners en expandables. Het voordeel van HTML5 banners is dat er slechts één versie nodig is die op alle devices getoond kan worden, zónder plug-in.

BannerBazen zijn gespecialiseerd in HTML5 banners en proberen binnen de specs van de materiaalbon het uiterste uit een concept én techniek te halen. Onze aanpak heeft geleid tot mooie creaties en tevreden klanten. Interesse in een samenwerking? Neem nu contact op!

Samenwerken?

BannerBazen zijn gespecialiseerd in HTML5 banners en proberen binnen de specs van de materiaalbon het uiterste uit een concept én techniek te halen. Onze aanpak heeft geleid tot mooie creaties en tevreden klanten. Interesse in een samenwerking? Neem nu contact op!