Quicknav
 

Intelligente Banners

Bereik jouw publiek - op maat.

Verbeter de resultaten van je Display campagnes

Terwijl miljoenen mensen dagelijks surfen op het net wil jij er natuurlijk voor zorgen dat jouw advertenties te zien zijn op plaatsen waar het er echt toe doet!

Doordat BannerBazen ervaring hebben met toonaangevende Ad Server Platforms zoals Weborama (Adrime), Google Doubleclick Studio, FlashTalking en JustPremium kunnen wij steeds op maat gemaakte uitingen leveren. Niet alleen is de creatie geoptimaliseerd op performance en creativiteit, door deze platforms te gebruiken wordt jouw campagne ook alleen getoond aan relevante bezoekers. Je kunt je klant benaderen op basis van eerder zoek- en surf-gedrag, op basis van de website die bezocht wordt, op de tijd, plaats of welke dag van de week het is.

Geo-proximity targeting

Door middel van Geo-proximity targeting wijs je jouw klant de weg naar de dichtstbijzijnde winkel, dealer of locatie waar je product verkocht wordt.

Prefill banners

Prefill banners bieden de bezoeker de mogelijkheid om al een stap later in jouw salesfunnel terecht te komen. Door je belminuten en internet gebruik in de banner al te kiezen heeft de landingspage een bijpassende bundel voor je in de aanbieding. Hiermee verhoog je de conversieratio van je campagne.

Dynamische Banners

Bepaal de boodschap van jouw banner naar gelang de tijd van de dag, dag van de week of zelfs naar wat voor weer het is op de locatie van de bezoeker.

Retargeting

Via retargeting (remarketing/behavioural targeting) kun je een klant benaderen die eerder al interesse in jouw product toonde. De klant is op jouw website geweest, heeft producten bekeken of is zelfs al in de salesfunnel geweest. Op een later moment krijgt de bezoeker jouw banner te zien waarin eerder bekeken of vergelijkbare producten getoond worden.

Bekijk ook Dynamische Retargeting

Contextual targeting

Een banner met een reisaanbieding naar Thailand naast een reisblog over reizen naar Zuidoost-Azië. Of een banner van een autoverzekering op een auto-verkoop website. Via contextual targeting komt jouw advertentie alleen op die pagina’s te staan die exact jouw doelgroep aantrekt. Dát is gericht adverteren!

Samenwerken? Neem contact met ons op!