Vakmanschap is meesterschap

Wij zijn BannerBazen.

Ons verhaal is kort én krachtig. Als veteranen binnen de Nederlandse Online Media wereld werken wij elke dag met veel liefde aan onze creaties. Wij staan garant voor soepele animaties van lekker fris design waarmee jouw merk er online goed op staat. Punt.

San Accent '21 De Unlimiteds
T-Mobile
DIA Award '21 De Unlimiteds
T-Mobile
ervaring check
kunde check
branie check
bara's dubbel check

Wat we doen

Als creatief buro zijn wij gespecialiseerd in het meedenken vanaf concept tot de realisatie van jouw online campagne. We blinken uit in Richmedia en verzorgen met veel liefde jouw reguliere IAB set. Uiteraard produceren wij ook social video’s en ads zodat je merk je publiek bereikt op Snapchat en TikTok;) Onze lijnen zijn kort, daardoor zijn we flexibel en werken we snel en efficiënt.

 

Voor wie we het doen

We werken samen met media- en reclame-buro’s. Vaak werken we ook direct voor mooie merken. Aarzel niet om onze volgende tevreden klant te worden en geef ons een belletje.

 

Hoe we het doen

Met ons hoofdkantoor in het WestIndisch huis in de Haarlemmerstraat – Herenmarkt red. en verschillende thuiswerk-labaratoria zijn we een team van gespecialiseerde vak-idioten. Vormgeving-specialisten, gepassioneerde code-nerds en Creatieve video-editors vormen ons team. We missen geen detail, springen door alle hoepels, hebben het vaak gisteren al af en letten op de kleintjes. Neem contact op om samen met ons jouw klanten te verrassen met premium online campagnes.

Pauzeer adblock om de banner te zien