Quicknav

T-Mobile P3 Campagne

Uit onafhankelijk onderzoek van P3 blijkt dat T-Mobile in 2016 het best geteste netwerk van Nederland heeft. In opdracht van T-Mobile rolden BannerBazen de complete online campagne uit om dit te vieren met als resultaat dat het internet in Nederland een paar dagen Magenta kleurde.

hptop_mobile_2

Campagne voor Consumer én Business

Naast de campagne voor T-Mobile Consumer maakten we ook de vertaling voor T-mobile Business. In het verlengde hiervan maakten we een banner-set voor de toestel-introductie van de nieuwe Sony XperiaX in Nederland.

Facebook Canvas Ad

De Facebook Canvas Ad is de nieuwste aanwinst binnen de mobile advertenties van Facebook. De Canvas Ad biedt full-screen advertenties, bestaande uit slideshows, videos en scrollbare interactieve elementen. Voor T-mobile hebben we al deze elementen terug laten komen in de P3 best geteste netwerk versie.


Dynamische retargeting

Een belangrijk element binnen de P3 campagne was de dynamische retargeting set. De banner laadt vanuit een externe feed de telefoon die het laatst is bekeken op T-Mobile.nl en laat de bijbehorende, actuele propositie zien.

 

 

hpto_zakelijk

Homepage takeovers

Een groot gedeelte van de campagne bestond uit de 8 (!) takeovers die we maakten voor onder anderen Nu.nl en de Wegener titels. Bekijk onderstaande links om een idee te krijgen hoeveel impact deze hadden.


Samenwerken? Neem contact met ons op!