Quicknav
 

Mobile Advertising

Altijd, overal

Mobile Advertising

In Nederland hebben ongeveer 3 op de 4 mensen een smartphone. Door middel van apps en mobiele websites op zowel tablets als smartphones kun je al deze mensen met jouw product bereiken.

Smartphones hebben ons gedrag de laatste jaren enorm veranderd. We hebben tegenwoordig altijd en overal toegang tot álle denkbare informatie. En doordat een smartphone veel slimmer is dan een pc, denk aan Gyroscoop, GPS, Videocamera, kunnen doelstellingen van jouw merk op een unieke en innovatieve manier behaald worden.

 

Mobiele Rich Media advertenties kunnen gebruik maken van o.a. Video,Click-to-Call,Click-to-SMS,Click-to-Location,Click-to-App.

Mobile Rich Media – Hogere engagement

Het zal niet verbazen dat banners die meer ‘kunnen’ ook tot betere reacties van jouw bezoeker zullen leiden. Door het gebruik van video, interactiviteit en alle andere eerder genoemde voordelen van een smartphone help je de engagement op jouw advertenties enorm te verhogen, waardoor je meer conversies behaalt, dus meer ROI.

Enkele voorbeelden

T-MOBILE CANVAS-AD

Expandable banner voor T-Mobile  Unlimited-Onder-1-Dak.

Bekijk de mobile ad door deze QR-code te scannen op je mobiel.
qr_tm

BMW i3 CUBE

3d Spinning cube met video voor de introductiecampagne van de BMW i3.

Bekijk de mobile ad door deze QR-code te scannen op je mobiel.
qr_bmw_cube

RANGE ROVER FULLSCREEN BANNER

Full screen swipe banner voor de Range Rover Evoque.

Bekijk de mobile ad door deze QR-code te scannen op je mobiel.
qr_rangerover

Mobile Video Advertising

Mede door de komst van het snelle 4g netwerk maakt Mobile Video Advertising een enorme groei door.

Mobile Video is effectiever, zorgt voor een hogere CTR en geeft je langer de tijd om jouw boodschap op een aantrekkelijke manier over te brengen. Daarnaast geeft het device jouw klant de mogelijkheid om deze op verschillende manieren te delen.

 

BannerBazen kunnen je helpen met de creatie van video content of het editen van bestaande commercials om jouw merk van deze voordelen gebruikt te laten maken.

Samenwerken? Maak een afspraak!