EXPERTS OP ALLE SOCIAL PLATFORMEN

Video Advertising.

Merken komen echt tot hun recht door een goed verteld verhaal.
BannerBazen zijn praatjesmakers.

platforms

Snapchat, TikTok, Youtube, Facebook, Instagram

Sizes

16:9, 9:16, 1:1

Social Video’s.

Instagram, TikTok, Facebook, Snapchat en LinkedIn zijn ons speelveld. Bijna 90% van de bedrijven gebruikt video in hun marketing strategie en 95% van de kijkers onthoudt een boodschap langer als ze het in een video hebben bekeken. 1+1 lijkt ons. Ook belangrijk: in 2024 komt ruim 90% van al het internetverkeer van video’s. Wij begrijpen deze trend als geen ander en maken Social Video’s om jouw merk dichterbij je klant te brengen op de plekken waar ze zich het liefst ophouden.

De kracht van Video Advertising.

In de snelle wereld van moderne marketing is Social Video een krachtige troef die het verhaal van jouw merk tot leven brengt. Het is de kunst van het vangen van jouw doelgroep’s aandacht met beelden die aansluiten bij de snelle belevingswereld van nu. Snel to_the_point. Een ervaring waar traditionele tekst en afbeeldingen niet aan kunnen tippen. Je vertelt een verhaal met blijvende impact.

Voordelen van Social Video:

  • Betrokkenheid en merkbekendheid
  • Toegang tot een breder publiek
  • Meetbare resultaten
  • Virale potentie

Video Advertising magic.

Wij zijn meesters in Video Advertising. Creativiteit en resultaten zijn de norm. Ons dedicated team van creatievelingen weet de unieke kracht van video te benutten om jouw merk de baas te laten zijn. Met een bewezen staat van dienst vertellen wij jouw verhalen met Social Video’s die blijven hangen en meetbare resultaten halen.