conversie creators

Social Advertising; Altijd en overal.

Ontdek hoe wij jouw merk laten shinen op sociale media.

platformen

Instagram, LinkedIn, Facebook

formaten

16:9, 9:16, 1:1

Jouw Digitale Troef.

Social Advertising is het geheime wapen in het digitale tijdperk. Facebook, Instagram, LinkedIn – met hun miljarden gebruikers, zijn jouw podia voor merkbekendheid. Social Advertising mixt visuals, doelgerichte targeting en interactie om je merk te laten stralen en conversies te boosten. Of je nu prikkelende verhalen vertelt met Carousel_Ads of producten in de spotlight zet met dynamische productadvertenties. Social advertising is de motor voor jouw merk op sociale media.

Retargeting: Blijf in beeld.

Social Advertising en Retargeting, dat is een winnende combo in marketing. We kennen allemaal dat moment waarop je online iets checkt, even rondkijkt, en dan weer vergeet. Maar wij helpen je weer de aandacht van je klanten te vangen, zonder opdringerig te zijn.

Die vette schoenen die je hebt bekeken? Die zie je nu in je Insta feed als een vriendelijke herinnering. Retargeting via social media zorgt ervoor dat je merk in gedachten blijft en moedigt belangrijke conversies aan. Het is als een subtiel knikje dat zegt: “Hey, we zijn er nog steeds – en we hebben precies wat je zoekt!”

Laat ons team van designers ervoor zorgen dat jouw merk opvalt door frisse Social Advertising campagnes.

Swipe naar Succes!

Met Carousel_Ads in jouw social campagne, heb je de sleutel tot het vergroten van de impact en het behalen van betere resultaten. Gebruikers kunnen swipen, wat de betrokkenheid en de kans op interactie en conversie vergroot. Bovendien kun je jouw verhaal duidelijker vertellen en verschillende producten binnen 1 advertentie tonen. Daarnaast kun je eenvoudig de resultaten bijhouden, waardoor je snel kunt ingrijpen om jouw campagne te optimaliseren.

Voordelen:

  • Visuele Aantrekkingskracht
  • Grotere engagement
  • Storytelling
  • Meetbaarheid

Carousel_Ads zijn de gamechanger in jouw social media campagnes. Ontworpen om jouw boodschap te laten schitteren.

Pauzeer adblock om de banner te zien