Quicknav
 

wij zijn

BANNERBAZEN

Wie we zijn

Ons verhaal is kort én krachtig. Met meer dan een decennium aan ervaring binnen de online media wereld, werken wij elke dag met veel liefde aan onze creaties. Wij staan garant voor soepele animaties van lekker fris design waarmee jouw merk er online goed op staat. Punt.

Wat we doen

Als creatief buro zijn wij gespecialiseerd om mee te denken vanaf het concept tot de realisatie van jouw banner-campagne.
Onze lijnen zijn kort, waardoor we flexibel en efficiënt kunnen werken. We zijn gespecialiseerd in Richmedia maar verzorgen met veel liefde ook jouw reguliere IAB set.

Hoe we het doen

We zijn absolute pro’s met HTML5 banners. Adobe Photoshop / AfterEffects / Illustrator, Sublime Text en Greensock’s GSAP zijn onze tools. Naast HTML5  zijn we erg kundig in het bewerken van audio en video voor al jouw Social Advertising;)

HTML5
CSS
Javascript
Sublime Text
GREENSOCK GSAP
Videobewerking

Voor wie

We werken nauw samen met media- en reclame-buro’s. In sommige gevallen werken we ook direct voor mooie merken. En er kunnen altijd nog mooie merken bij.

Met wie

Doordat we al een poosje meelopen in online medialand hebben we ervaring met veel advertising-platformen, zoals Weborama (Adrime), DV360 Studio, FlashTalking, Adform, Platform161 en JustPremium.

Samenwerken? Maak een afspraak!